Grila de punctaj POR 2.1.A

Acest apel de proiecte este unul competitiv, cu depunere la termen.

Cererile de finanțare depuse în primele două luni ale apelului vor fi evaluate, urmând a fi contractate cele care au obținut cel puțin 85 de puncte și care se încadrează în alocarea financiară disponibilă pentru acest apel.

Dacă alocarea financiară disponibilă nu este acoperită, restul proiectelor care au obținut între 50 și 84 de puncte, vor fi menținute în competiția cu proiectele din lunile următoare.
În luna 3, proiectele care au obținut cel puțin 80 de puncte, atât din prima tranșă (din cele menținute în competiție) cât și din tranșa curentă, vor fi contractate dacă se încadrează în alocarea financiară rămasă.

Dacă alocarea financiară disponibilă nu este acoperită, restul proiectelor care au obținut între 50 și 79 de puncte (provenind din ambele tranșe), vor fi menținute în competiția cu proiectele din lunile următoare.
În luna 4, proiectele care au obținut cel puțin 75 de puncte, atât din tranșele anterioare, cât și din tranșa curentă, vor fi evaluate si vor fi contractate dacă se încadrează în alocarea financiară rămasă disponibilă.

Dacă alocarea financiară disponibilă nu este acoperită, vor fi selectate, în ordinea punctajelor, proiectele rămase în competiție, care au obținut cel puțin 50 de puncte (provenind din toate tranșele).
Proiectele care obțin mai puțin de 50 de puncte sunt respinse.

Aici puteți consulta grila de punctaj Program POR 2.1.A

    Înscrie-te pentru a primi consultanță

    Introduceti codul de verificare: captcha aici:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *