Se prelungeste termenul de implementare pentru beneficiarii Start-up Nation

Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri a decis prelungirea cu trei luni a perioadei până la care beneficiarii programului Start-Up Nation pot depune cererile de plată/rambursare aferente dosarelor de finanțare admise în limita bugetului. Conform prevederilor Ordinului Ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri nr. 902/23.04.2020, cererile de plată/rambursare se pot depune până cel târziu la data de 28 septembrie 2020.

 

Conform Schemei de ajutor de minimis din cadrul  Programului Start–Up Nation, ediția 2018, cererile de rambursare trebuie depuse cel târziu pe 28 iunie 2020 pentru dosarele admise în buget și 15 noiembrie 2020 pentru dosarele admise în afara bugetului pentru dosarele admise în afara bugetului și care au intrat la finanțare în urma eliberării de buget.

Astfel, prin Ordinul nr. 902, termenul a fost prelungit de la data de 28 iunie 2020 până la 28 septembrie 2020, cu menținerea condiției de maxim 1 an de la intrarea în vigoare a acordului de finanțare.

    Înscrie-te pentru a primi consultanță

    Introduceti codul de verificare: captcha aici:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *